fbpx

Våra tjänster

avdelare-gul.svg

Vi är en fullfjädrad webbyrå med ett brett nätverk och kan hjälpa er med det allra mesta inom webb, reklam, marknadsföring och design.

Logotyper och grafisk formgivning

avdelare-gul.svg

Vi gör allt inom grafisk formgivning och är specialister på att designa professionella logotyper. Vi kan även hjälpa er med design till reklammaterial såsom visitkort, kuvert, broschyrer, menyer mm och vill ni ha hjälp hela vägen så kan vi ordna med tryck.

Hemsidor och digital design

avdelare-gul.svg

Vi bygger moderna och responsiva hemsidor ur ett säkerhetstänk och användarupplevelse som hög prio. När ni behöver nytt digitalt reklammaterial kan vi också hjälpa till, exempelvis material till annonser på Facebook/Instagram eller rörliga reklambanners.

Underhåll, drift och support

avdelare-gul.svg

En hemsida sköter sig inte själv utan måste uppdateras för att hållas säker för användaren. Därför har vi tagit fram ett anpassat serviceavtal för drift och skötsel av hemsidor.

Vi har även förmånen att erbjuda säkra och snabba webbhotell till våra kunder.

Ännu mer av vad vi brinner för

avdelare-gul.svg

Statistik och analys

För att veta vart man ska börja är det bra att kolla runt i sin omgivning och ta reda på vilka konkurrenter man har- vad gör dom bra och vad kan vi göra ännu bättre?

Sökmotoroptimering

Att hittas på Google är nog de allra flesta företags önskemål och gärna så högt upp som möjligt. Det händer sällan av sig själv - men vi kan hjälpa er att försöka nå den toppen!

E-handel

Vill ni ha en digital butik? Då kan vi hjälpa er att bygga upp den precis som ni önskar ha den. Vi kan hjälpa er med hela projektet eller delar utav det.

Optimering

Optimering av alla dess slag. Ni kanske har en hemsida idag som ni känner er nöjda med men som laddar långsamt eller visas felaktigt om man surfar in på den via mobiltelefonen?

Chatt och e-post

Låt kunderna enkelt kunna nå er genom att finnas tillgänglig på alla tänkbara sätt. Vi kan hjälpa er igång med både chattverktyg och e-post.

Tryck och print

Vi älskar digital design men självklart även tryckproduktion. Så när ni behöver något reklammaterial så finns vi här och kan hjälpa er med allt från design till färdig produkt.

Scroll to Top