fbpx

Hjälp med hemsida

Behöver ni hjälp med er hemsida? - Då har du surfat helt rätt!

Vi förstår att man inte alltid har varken tid, kunskap eller intresse att fixa med företagets hemsida. Låt oss sköte driften och lösa problem som kan dyka upp medan ni kan fokusera på företags kärnverksamhet istället.

Jag vill ha hjälp med min hemsida

Hjälp med hemsidan - Inga fler sömnlösa nätter!

Du kan slappna av, vi tar hand och sköter hemsidan så slipper du tänka på problemen mer!

Få direkt support eller ett löpande serviceavtal

Slappna av och låta oss sköta din hemsida

Vårt serviceavtal är specifikt framtaget för WordPress-hemsidor. Anlitar du oss för att ta hand om er hemsida så optimerar vi den och ser till att täppa igen alla säkerhetshål som är möjliga. Vi ser till att den alltid är uppdaterad och genomför regelbundna säkerhetsgenomsökningar och optimeringar. Vi tar även regelbundna backups av hemsida och allt dess innehåll samt databas. Varje månad ingår även 1 konsulttimme att spendera fritt hur ni vill på er hemsida.

Detta ingår i serviceavtalet:

Backup och återställning

Regelbunden backup av både hemsida och databas sker dagligen, veckovis eller månadsvis. Alla filer lagras tryggt och säkert och full återställning av hemsidan kan ske utifrån sparade backups.

Uppdatering av WordPress, Teman och Plugins​

För att hålla en hemsida säker är det viktigt att den är uppdaterad vilken enkelt glöms och ej prioriteras. Med hemsidan kopplad till serviceavtalet hålls din hemsida ständigt uppdaterad till de senast släppta versionerna av WordPress, Teman och Plugins.

Genomsökning efter skadligheter

Det är lika viktigt att genomsöka sin hemsida efter skadligheter som det är att genomsöka sin egna dator. Regelbundna genomsökningar sker med serviceavtalet och hittas någon skadlig kod eller malware raderas och åtgärdas det som skadats.

Uptime monitor

Med Logofactorys Uptime monitor bevakas hemsidan hela tiden så att den ligger uppe och är online. Om hemsidan av någon anledning går offline skickas en ett alarm och anledningen till avbrottet utreds med mål att få hemsidan live så fort som möjligt.

Fri hjälp och support​

Med serviceavtalet så ingår 1 gratis konsulttimme per månad (timmarna kan ej sparas) som du fritt får använda hos Logofactory bara det är relaterat till hemsidan. Exempelvis kan du få hjälp att ladda upp nytt material till hemsidan eller korrigera något av hemsidans design.

Månadsrapport

För att du ska kunna följa upp vad som hänt på din hemsida så skickas en månadsrapport med sammanställning av alla utförda moment ut varje månad.

Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!