Beställa transfertryck

Beställ transfertryck

Hos oss kan du beställa lösa transfertryck

Hos oss kan du beställa transfertryck för att profilera kläder. Fördelen att beställa trycken via oss är att du kan beställa både små och stora upplagor. Behöver du hjälp med att vektorisera din logotyp eller ta fram en ny så kan vi även lösa det.

Mer info om transfer & såkallad textiltraNsfer

Transfertryck är en typ av tryckteknik som dom senaste åren ersatt det traditionella screentrycket på kläder. Tekniken bygger på att din företagslogga, eller vad som nu ska tryckas på kläderna printas ut med en speciell maskin på ett ark/bärare. Trycket printas spegelvänt och sedan lägger du arket på önskad plats på plagget och värmer fast det.

Olika typer av material och plagg kan behöva olika typer av tryck, temp osv. Vid frågor så är du välkommen att kontakta oss.

Transfertryck med Extra starkt lim

Ibland behöver trycken tåla lite mer än vanligt slitage, eller sitta hårdare om det exempelvis ska monteras på en keps, då finns det ett speciellt lim för just detta som passar bättre på exempelvis Arbetskläder mm.

Köpa tryck till kläder - KöpA Transfertryck

Vi har nu löst det så att ni kan köpa lösa klädtryck hos oss. För vad är inte roligare än att profilera sina kläder? Eller viktigt än att sätta företagsloggan på arbetskläderna.

Givetvis säljer vi även egna Profilkläder och Arbetskläder – och kan lösa helheten.

Frågor och svar om textiltryck & Transfer

Pris på transfertryck som du köper löst för att själv trycka på profilkläder eller arbetskläder kostar mer än om du beställer kläder också via oss. Vilket du givetvis kan göra!

Samt ju fler tryck du beställer desto billigare bli styckpriset. Ca 25 mindre transfertryck med vanligt lim kostar mellan 35-50 kr styck.

Större tryck för exempelvis rygg, vanligt mellan 25-30 cm i bredd, kan kostar från 75 kr och uppåt.

Vissa färger kostar även mer eller om man har många toningar i sitt motiv, eller exempelvis vill ha reflex i sitt transfertryck.

Ett transfertryck är ett printat tryck, som printats ut spegelvänt på ett tunt appliceringsark (bärare) som du sedan kan värma fast på exempelvis arbetskläder eller profilkläder. Man applicerar trycket med hjälp av värme och tryck, under en viss tid. Vanligtvis exempelvis 150 grader i 15 sekunder. Och sedan tar man av bäraren Varm eller Kall, det är olika beroende på tryck – så kontakta oss för att få rätt instruktioner.

Vi har ingen minimumgräns som vanligtvis brukar ligga på 25 eller 50 transfers. Utan om du vill kan du beställa 1 tryck men priset kommer vara mycket högre per styck än om du beställer fler.

Vår rekommendation är att beställa minst 5 tryck men du gör givetvis hur d u vill!

Transfertryck kräver värme och tryck för att kunna monteras på ett plagg.

Egentligen funkar ett strykjärn men för bästa och jämna resultat rekomenderar vi en värmepress. På så sätt kan du enklare kontrollera värmen och ställa in trycket så att det blir jämnt fördelat och samma tryck på alla plagg som är lika.

Transfertryck kräver värme och tryck för att kunna monteras på ett plagg.

Egentligen funkar ett strykjärn men för bästa och jämna resultat rekomenderar vi en värmepress. På så sätt kan du enklare kontrollera värmen och ställa in trycket så att det blir jämnt fördelat och samma tryck på alla plagg som är lika.