fbpx

Beställ Transfertryck

Beställ och köp era transfertryck hos oss! Behöver ni hjälp med filer, vektorisering, design av företagslogga eller någon annan grafisk formgivning innan trycken tillverkas - säg bara till så hjälper vi till med det!

Beställ Transfertryck

Behöver du hjälp med filer, design av företagslogga eller någon annan grafisk formgivning innan trycken ska skapas - säg bara till! ​

beställ lösa transfertryck till kläder, profilkläder & arbetskläder

Hos oss på Logofactory kan ni beställa transfertryck för att profilera profilkläder, klubbkläder eller arbetskläder! Vårt minimum är 25st transfers per order. Behöver ni hjälp att vektorisera er logotyp eller ta fram en ny design av företagslogga så kan vi lämna pris på det också förståss!

Vill du ha hjälp eller har frågor?

Beställ transfertryck här:

När formuläret är inskickat får ni ett prisförslag från oss som ni sedan väljer om ni vill godkänna. Leveranstid är ca 1-2 veckor efter godkännande.

Mer info om transfer & textiltraNsfer

Transfertryck är en typ av tryckteknik som dom senaste åren ersatt det traditionella screentrycket på kläder. Tekniken bygger på att din företagslogga, eller vad som nu ska tryckas på kläderna printas ut med en speciell maskin på ett ark/bärare. Trycket printas spegelvänt och sedan lägger du arket på önskad plats på plagget och värmer fast det.

Olika typer av material och plagg kan behöva olika typer av tryck, temp osv. Vid frågor så är du välkommen att kontakta oss.

Transfertryck med Extra starkt lim

Ibland behöver trycken tåla lite mer än vanligt slitage, eller sitta hårdare om det exempelvis ska monteras på en keps, då finns det ett speciellt lim för just detta som passar bättre på exempelvis Arbetskläder mm.

Köpa tryck till kläder - KöpA Transfertryck

Vi har nu löst det så att ni kan köpa lösa klädtryck hos oss. För vad är inte roligare än att profilera sina kläder? Eller viktigt än att sätta företagsloggan på arbetskläderna.

Givetvis säljer vi även egna Profilkläder och Arbetskläder – och kan lösa helheten.

Frågor & svar om textiltryck & Transfertryck

Pris på transfertryck som du köper löst för att själv trycka på profilkläder eller arbetskläder kostar mer än om du beställer kläder också via oss. Vilket du givetvis kan göra!

Samt ju fler tryck du beställer desto billigare bli styckpriset. Ca 25 mindre transfertryck med vanligt lim kostar mellan 35-50 kr styck.

Större tryck för exempelvis rygg, vanligt mellan 25-30 cm i bredd, kan kostar från 75 kr och uppåt.

Vissa färger kostar även mer eller om man har många toningar i sitt motiv, eller exempelvis vill ha reflex i sitt transfertryck.

Ett transfertryck är ett printat tryck, som printats ut spegelvänt på ett tunt appliceringsark (bärare) som du sedan kan värma fast på exempelvis arbetskläder eller profilkläder.Man applicerar trycket med hjälp av värme och tryck, under en viss tid.Vanligtvis exempelvis 150 grader i 15 sekunder. Och sedan tar man av bäraren Varm eller Kall, det är olika beroende på tryck – så kontakta oss för att få rätt instruktioner.

Vi har en minimumgräns på 10st tryck, men vanligtvis beställer man 25-pack eller 50st transfers å slipper man uppstartskostnaden. 

Vår rekommendation är att beställa minst 25 tryck men du gör givetvis hur du vill! Vid färre ökar styckpriset väsentligt. 

Transfertryck kräver värme och tryck för att kunna monteras på ett plagg.

Egentligen funkar ett strykjärn men för bästa och jämna resultat rekomenderar vi en värmepress. På så sätt kan du enklare kontrollera värmen och ställa in trycket så att det blir jämnt fördelat och samma tryck på alla plagg som är lika.

Beställer man minst  25 st transfers så har vi ingen uppstart, annars är det 500kr.

Vi har satt upp en separat hemsida för just transfertryck där du också kan beställa, spana in transfertryck.se

Trycka på kläder

Om ni ska trycka på kläder, exempelvis Arbetskläder eller Profilkläder är Transfertryck en smidig och bra lösning. Vi kan hjälpa er med både lösa tryck så att ni själv kan trycka på kläder eller så lämnar vi gärna en offert på ett färdigt paket med färdigtryckta kläder.

Vid beställning av lösa tryck är minimum 25st transfers.

Tryck på kläder med Transfertryck
Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!