fbpx

Design av företagslogga

Hej, vi har designat unika företagsloggor till företag runt om i Sverige i över 15 år. Vill du ha en välarbetad & genomtänkt logotyp designad av en grafisk formgivare, istället för en gratis-generator, då är vi rätt val!

Fast pris: 9,995kr ex moms

Beställ din företagslogga här:

Beställ din logga här:

Recensioner

Så säger några som anlitat oss

Fast pris för en komplett handgjord logga, designad av en grafisk formgivare

9,995 kr

Vi är bäst på att designa handgjorda företagsloggor till företag och det är något som vi har gjort i över 15 år. Varför vi är dyrare? För att vi levererar kvalitet och UNIKA logotyper istället för logo-generatorer som tar fram ”logotyper” som något annat företag säkerligen redan använder.

rekomenderat företag

SåHÄR går

det till

Steg för steg hur processen går till när vi designar en företagslogga

01

Du beställer en företagslogga via formuläret

Steg 1, du gör en logotypbeställning via beställningsformuläret. Som du hittar här. Beställningen är inte bindande på något sätt.

Ta del av din designbrief

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan! Och delar då med oss av våra tankar/idéer som dyker upp om hur vi tänker att logotypen kan komma att se ut och designas.

02
03

Let's go! - Välj att starta uppdraget

Låter det som att vi kommer designa en grym företagslogotyp till dig? Då väljer du att kicka igång uppdraget.

Uppstart betalas

Vi har en uppstartskostnad, som är en del av det totala fasta priset. Denna har vi för att kicka igång uppdraget och inte låta våra grafiska formgivare jobba gratis i onödan.

04
05

Magic happends! - Nu skapar vi & designar din logotyp

Det är nu som vi skapar magi och din nya företagslogotyp får se dagens ljus för första gången.

Fritt antal design-ändringar

Lite då och då blir våra kunder nöjd vid det allra första designförslaget – men inte alltid, och därför designar vi och ändrar tills du är 100% nöjd, hur kort- eller lång tid det än tar.

04
07
sparar ner alla filer till en nydesignad företagslogga

Klar! Logotypen levereras i ALLA filformat

När du är nöjd så sparar vi ner logotypen i samtliga filformat (även redigeringsbara!) som du behöver och dessa skickas via en Dropbox-länk när logotypen är helt betald.

Design av företagslogga

Till dig som verkligen bryr dig om ditt företagets utseende

Hos oss kan du beställa en företagslogotyp till ett fast pris och vår grafiska formgivare designar tills dess att du är minst 100% nöjd, såklart!

Visste du att vi har designat logotyper till företag och företagare i över 15 år?

Detta är

vad du får

Fullt ägarskap av logotypen

Källfiler i vektorformat

Filer för tryck och print

Filer för digitalt användande

Profilbilder för Sociala medier

Support och stöttning

Om du har frågor om din nya företagslogga är du alltid välkommen att kontakta oss när som helst!

Beställ en ny

företagslogga

Designgalleri
(kommer snart)

Har du frågor?

Vad vill du att ska ditt företag ska ge för intryck?

Vill du att din företagslogotyp ska ge en wow-känsla? Då är du helt rätt! När du anlitar oss är du i trygga händer för vi är säkra på att vi får dig nöjd och erbjuder därför 100%-nöjdhetsgaranti och pengarna tillbaka om vi skulle misslyckas. (Vilket vi hittills aldrig gjort – och har ingen plan att ändra på)

Vanliga frågor

och svar

I allra vanligaste fall brukar vi sätta ihop ett första designutkast inom 1 arbetsvecka, men vi är mån om att det första förslaget är bra så ibland kan det kräva mer tid!
Din logotyp levereras i ALLA tänkbara filformat som man brukar ha behov av. Och om du skulle komma på i efterhand att du behöver loggan i något ytterligare format så drar du bara iväg ett mail till oss så ordnar vi det utan någon extra kostnad.

Absolut! Samtliga filer är egetnligen utan bakgrund förutom JPEG som är ett bildformat som ej kan vara transparent.

Profilbilderna för sociala medier är också med bakgrund.

Du kontaktar oss så löser vi det direkt. Vi håller backup på alla logotyper som vi designar så att det alltid finns filer till hands om en olycka skulle dyka upp som råkat radera dina filer.

Vårt pris är i skrivande stund 9,995kr ex moms, fast pris. Tycker du att det är dyrt? Välj då en leverantör som gör robotgenererade logotyper istället så blir det billigt.

Vi skapar UNIKA logotyper, helt för hand.

Det beror helt och hållet på hur designen av logotypen ser ut. Är det en logga med många olika delar så blir det väldigt många fler filer då vi alltid sparar ner varje del. Exempelvis om din logotyp har en ikon, så sparas denna separat så att du kan använda den som Favicon på din hemsida.I genomsnitt brukar det bli 50-250 filer.
Du kommer att få ett mail med en länk. Här kommer din logotyp finnas tillgänglig i 1 år från den dagen som du fick mailet. Skulle du behöva ha tillgång längre så säger du bara till så fixar vi det.

Det innebär precis som det låter. Innan vi drar igång något projekt så presenterar vi först tankar och idéer om hur vi skulle designa din logga. Om du tycker det låter och intressant väljer du att starta igång uppdraget! Då skickar vi uppstarten á 995 kr och börjar skapandet på riktigt.

frida birkl på Logofactory

Vill du ta det helt personligt via telefon istället?

Vårt kreativa och ödmjuka designteam svarar gärna på dina frågor. Skicka ett mejl eller ring för att prata med en av oss direkt.

Beställ din företagslogga

Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!