fbpx

Keps med brodyr

Vi broderar kepsar In-House och erbjuder helt custom-anpassade lösningar! Och du, kom ihåg - En keps med brodyr är mer än bara en accessoar – den är en personlig uttrycksform som speglar ert företag!

Keps med brodyr

Vi broderar kepsar In-House och erbjuder helt custom-anpassade lösningar! Och kom ihåg - En keps med brodyr är mer än bara en accessoar – den är en personlig uttrycksform som speglar ert företag!

Vi älskar Kepsar & Vi älskar brodyr!

Brodyr, konsten att sy in ett mönster, företagslogotyp eller  text med tråd – på tyg, har blivit alternativet när du söker en mer exklusiv och hållbar förädlingsteknink. Oavsett om det är ditt favoritcitat, en logotyp som representerar ett företag eller till och med ditt eget namn – brodyren ger en exklusiv känsla åt varje keps. 

En av de mest spännande aspekterna av kepsen med brodyr är dess mångsidighet. Den kan enkelt anpassas för olika tillfällen och stilar. För en avslappnad och sportig look kan du para ihop en keps med brodyr av ditt favoritlag med ett par jeans och en t-shirt. Om du vill addera en touch av elegans till din outfit, kan du välja en keps i en mer neutral färg och brodyr med en subtil design.

Beställ kepsar här!

Kepsar med brodyr

5 fördelar att välja kepsar med brodyr

 1. Hållbarhet: Brodyr är mer hållbart än tryck eftersom trådarna som sys på tyget inte bleknar eller tvättas bort med tiden.

 2. Professionalitet: Brodyr ger en professionell och mer exklusiv look.

 3. Texturer: Brodyr kan skapa en tredimensionell effekt på tyget, som ger det en texturerad och taktil känsla, vilket är svårt att återskapa med tryck.

 4. Mångsidighet: Brodyr fungerar på många olika typer av tyger och plagg, även stickade mössor och kläder där tryck inte alltid är möjligt.

 5. Långsiktig kostnadseffektivitet: Även om brodyr initialt kan vara dyrare än tryck, så håller brodyr längre vilket betyder att det kan vara mer kostnadseffektivt på lång sikt.

Frida på Logofactory

Vanliga Frågor som vi brukar få om Kepsar och brodyr - och våra svar!

Ett brodyrkort är en digital fil som används för att programmera brodyrmaskinen för att skapa ett önskat brodyrmönster.

Brodyrkortet skapas med hjälp av ett speciellt datorprogram och överförs sedan till broderimaskinen. Detta görs helt manuellt om du beställer brodyrkort av oss.

Kortet innehåller information om mönstrets design, färger och detaljer, och används för att styra broderimaskinens nålar för att sy mönstret på tyget.

Brodyrkort kan skapas från en mängd olika källor, som till exempel en digital fil från en kund eller en grafisk designer, eller från en färdig broderidesign som skapats i broderisoftware. Ett brodyrkort är en viktig del av brodyrprocessen eftersom det säkerställer att broderimaskinen syr mönstret korrekt och med precision, och att resultatet blir så nära som möjligt den ursprungliga designen.

Mellan tummen och pekfingret brukar brodyr på kläder och kepsar kosta mellan 50-100 kr per brodyr, exklusive brodyrkort på cirka 1000 kr. Ju fler plagg man beställer desto bättre priser och tvärtom.

Kostnaden för brodyr beror på flera faktorer, såsom storlek på designen, antal plagg som ska broderas, typ av tråd som används och antal färger i designen. Generellt sett kan brodyrkostnader variera från några få kronor per brodering till hundratals kronor, eller mer, beroende på komplexiteten i designen.

Det finns vanligtvis en engångskostnad för att skapa brodyrkortet, vilket kan variera från några hundralappar till flera tusen, beroende på designens storlek och komplexitet. Därefter tillkommer kostnaden per brodering, som oftast baseras på antalet stygn i designen.

Det är också viktigt att notera att många broderiföretag har en minsta orderstorlek, vilket innebär att du behöver beställa en viss mängd plagg som ska broderas. Det är också vanligt att priset per brodering minskar ju fler plagg som beställs.

Sammanfattningsvis kan kostnaden för brodyr variera stort beroende på flera faktorer, och det är bäst att kontakta en broderifirma för att få en mer exakt uppskattning av priset.

Priset för brodyr på kläder kan påverkas av flera faktorer. Här är några av de faktorer som kan påverka priset:

 1. Typ av kläder: Vissa typer av kläder, som stickade tröjor eller jackor med tjocka material, kan vara svårare att brodera på och kräva speciell behandling, vilket kan öka kostnaden.

 2. Antal färger i designen: Ju fler färger som ingår i broderimönstret, desto mer komplicerat blir det att skapa och ökar därmed kostnaden.

 3. Designens storlek och komplexitet: En större och mer detaljerad design kan ta längre tid att brodera och kräver mer arbete, vilket kan öka kostnaden.

 4. Antal plagg: Priset per brodering kan minska när man beställer större volymer, eftersom det kan minska kostnaden per plagg och minska tidsåtgången per brodering.

 5. Trådtyp: Det finns olika typer av trådar som kan användas vid brodyr, och vissa är dyrare än andra, vilket kan påverka priset.

 6. Broderiföretagets prissättning: Kostnaden för brodyr kan variera beroende på det broderiföretag som du väljer att anlita. Det kan därför vara värt att jämföra priser och se till att välja ett företag som ger dig bästa möjliga pris.

Sammanfattningsvis beror priset för brodyr på kläder på flera faktorer, inklusive typ av kläder, designens storlek och komplexitet, antal färger, antal plagg, trådtyp och broderiföretagets prissättning. Det är bäst att kontakta en broderifirma för att få en mer exakt uppskattning av priset.

 

Ja, det är möjligt att brodera bilder men kontakta oss så kikar vi på möjligheterna och hur resultatet skulle bli.

Ja, såklart med STORT S! Men Flexfit heter egentligen inte Flexfit utan Yupoong och är ett Sydkoreanskt märke.

Yupoong har flera populära kepsmodeller att välja mellan, bland annat: FLEXFIT®, YP CLASSICS®, YUPOONG® ADJUSTABLE, FLEXFIT 110® KEPSAR, FLEXFIT 210® KEPSAR, FLEXFIT DELTA® KEPSAR och dom tillverkar även en del mössor, YP BEANIES.

Läs mer om Flexfitkepsar här!

Ja! I alla möjliga fall erbjuder vi främst 6-panelade kepsar, dvs kepsar som har en söm framtill i mitten. Detta av flera anledningar, bland annat så är dom jäkligt snygga och har bäst passform då dom har fler paneler och dessutom kan man mer noggrant hitta mitten med nålen, så att motivet som broderas blir 100% centrerat. På en 5-panelad keps blir det inte lika säkert helt enkelt då det inte finns någon söm att förhålla sig till. 

Så 6-panel, japp, inga problem att brodera på en sådan med vår brodyrmaskin.

Nej vi erbjuder tyvärr ej den tjänster utan broderar på plagg och exempelvis kepsar som vi själva säljer.

SKA VI brodera KEPSAR?

Flexfit keps med brodyr

En keps med brodyr är mer än bara en accessoar – den är en personlig uttrycksform. Genom konstformen brodyr får en vanlig keps en unik karaktär som speglar bärarens individualitet. Med möjligheten att skräddarsy brodyren efter egna önskemål, från namn och citat till logotyper och mönster, blir varje keps en berättelse i tyg.

Denna form av personifiering sträcker sig bortom mode. Kepsar med brodyr har blivit en populär metod för företag att marknadsföra sina varumärken, sportlag att stärka sitt sammanhang och individer att hylla sina intressen. En broderad keps kan bära på en viktig livshändelse, ett budskap eller helt enkelt fungera som en isbrytare för samtal.

Utöver den personliga touchen erbjuder kepsen med brodyr även funktion. Den skyddar mot solens strålar och kan vara ett bekvämt sätt att dölja en dålig hårdag. Dessutom ger den en avslappnad och trendig look som passar både för sportiga aktiviteter och vardagliga äventyr.

Sammanfattningsvis har kepsar med brodyr blivit en kanal för självuttryck och kreativitet. Genom att kombinera funktion med personlig design har de blivit ett sätt att skapa unika berättelser som följer med oss i vardagen. Oavsett om det är en gåva till någon speciell eller en egen stilmarkör, är en keps med brodyr en liten accessoar med stor inverkan.

Storleksguide på Flexfitkepsar

Vilken storlek på kepsar ska man då ha? Den vanligaste kepsstorleken på Flexfit är S/M och L/XL, sen finns även Barn (Youth)

Vid större order skickar vi ut ett prov 🙂 Youth 52-56cm XS 53-56cm S/M 54-58cm L/XL 57-61cm XXL 59-64cm

flexfitkeps med brodyr

Vi har marknadens bästa brodyrmaskin hos oss på logofactory!

Vi älskar perfektion och kvalitet – därför har vi valt att investerade i den värsta och bästa brodyrmaskinen som idag finns på marknaden.

Med denna maskin kan man skapa perfektion. Något vi ofta får göra att är kunder tidigare varit missnöjd med broderade kepsar då dom blivit ”intryckta” – detta är pga vanliga brodyrmaskiners teknik, som kallas trådspänning – men!
Med vår värstingmaskin händer inte detta – den känner istället av för varenda stygn vilken spänning som ska vara, och gör varenda stygn helt perfekt i spänning. Vilket resulterar i NOLL intryckning och perfekta brodyrer på exempelvis kepsar.

Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!