fbpx

Logofactory Sverige AB - Vi älskar Design, Kvalitet & Custom!

Hej och vad roligt att du surfar runt och har hittat in till Logofactory – Välkommen hit!

Logofactory började allra först som en enkel webbyrå som fokuserade på att utvecklade hemsidor och designa företagsloggor till företag runt om i Sverige, men idag är vi mycket bredare än så och gör allt från Webb och Formgivning till Tryck, Brodyr, Dekor, Reklamsaker till Arbetskläder och Profilkläder. Custom, Custom, Custom! – är våra ledord.

Vår tanke är att hålla tillverkning av det mesta som vi erbjuder In-House. På så sätt har vi full kontroll över hela produktionen och kan erbjuda den kvalitet vi står för!

Frida på Logofactory

"En (VÄLDIGT BRED) webbyrå vi
själv skulle anlita"

Ja – det är lite så vi tänker. Vi som jobbar och driver Logofactory är Driva & Innovativa personer som har en extra passion för Design, Skapande, Analys och framförallt Resultat – framgång för ER är vårt högsta mål och gör oss nöjda!

Hos oss får ni en personlig hjälp och guidning hela vägen – och vi finns där för er i vått och torrt.

Om du letar en webbyrå/profilbyrå som arbetar med både hjärna och hjärta så har du hittat rätt. Vi lägger alltid ner vår själv i våra uppdrag och har väldigt höga krav på perfektion. Vi test-trycker, test-printar, test-broderar och provar oss fram många gånger innan vi gör något skarp!

Det är fantastiskt roligt att få skapa så härliga relationer med företagare runt om i hela landet och vi tror verkligen på en personlig och nära kundkontakt då design är så personligt och individuellt.

Som kund hos oss är ni alltid högst prioriterad och vi försöker att finnas tillgänglig för er när andra i vanliga fall skulle ha stängt.

Varmt välkommen till oss – ett kreativt företag som bryr sig och alltid jobbar med hjärtat.

När du vill ha extra ❤

Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!