Logofactory Sverige AB

Hallå där, vad trevligt att råkas och välkommen till oss på Logofactory!

Den du ser här är jag, Frida, och jag är delägare av företaget. Vi började först som en klassisk webbyrå och snickrade hemsidor och företagsloggor men  idag är vi mycket bredare och gör allt från Webb och Formgivning till Tryck och Reklamsaker – och allra främst Arbetskläder och Profilkläder.

Vår tanke är att hålla allt som du som företagare behöver under ett och samma tak. Så sköter vi allt krångligt medan du kan fokusera på det du är proffs på.

Så behöver du bildekor, uppdatera hemsidan eller nya arbetsbyxor – så är vi ett samtal eller mail bort! 

frida birkl på Logofactory

"En webbyrå vi
själv skulle anlita"

Ja – det är lite så vi tänker. Vi som jobbar och driver Logofactory är jordnära och helt vanliga personer som har en extra passion för design, skapande, analys och framförallt resultat – framgång för Er är vårt högsta mål och bästa resultat.

Hos oss får ni en personlig hjälp och guidning hela vägen – och vi finns där för er i vått och torrt.

Om du letar en webbyrå som arbetar med både hjärna och hjärta så har du hittat rätt. Eftersom vi älskar det vi jobbar med så lägger vi alltid ner lite av vår egen själ i alla uppdrag vi tar oss ann.

Vi tycker det är jätte roligt att skapa relationer och tror på en personlig och nära kundkontakt då design just är så personligt och individuellt.

Som kund hos oss är ni alltid högst prioriterad och vi försöker att finnas tillgänglig för er när andra webbyråer i vanliga fall skulle kanske skulle ha stängt.

Så varmt välkommen till oss – ett kreativt företag som bryr sig och alltid jobbar med ❤-at.

När du vill ha extra ❤

Det är något som kommer lite av automatik. Då vi ofta jobbar kanske tätt med våra kunder får man en väl inblick i företaget och bygger upp en relation.

Kanske är detta den viktigaste punkten för oss då vi jobbar ibland känslig data åt våra kunder. Eller sköter kontakter i kundens namn för exempelvis annonsering.

Flexibla är vi på alla sätt som vi kan. Vi är som du också företagare och förstår att saker och ting måste justeras, anpassas och fixas hela tiden. Så vi arbetar utan några fasta ramar.

Vi tror stenhårt på:

Relationer, tillit och flexibilitet