Hej, det är jag som driver Logofactory

Frida heter jag och driver den mångsidiga byrån Logofactory. Jag har hållit på med webb och design så länge jag kan minnas och det hela började när jag fick min allra första dator. Sen dess har det varit mitt största intresse och det jag brinner för allra mest.

Att idag få hjälpa andra företag med design och marknadsföring är det bästa jag vet och så otroligt roligt!

frida birkl på Logofactory

"En webbyrå vi
själv skulle anlita"

Ja – det är lite så vi tänker. Vi som jobbar och driver Logofactory är jordnära och helt vanliga personer som har en extra passion för design, skapande, analys och framförallt resultat – framgång för Er är vårt högsta mål och bästa resultat.

När du vill ha extra ❤

Hos oss får ni en personlig hjälp och guidning hela vägen – och vi finns där för er i vått och torrt.

Om du letar en webbyrå som arbetar med både hjärna och hjärta så har du hittat rätt. Eftersom vi älskar det vi jobbar med så lägger vi alltid ner lite av vår egen själ i alla uppdrag vi tar oss ann.

Vi tycker det är jätte roligt att skapa relationer och tror på en personlig och nära kundkontakt då design just är så personligt och individuellt.

Som kund hos oss är ni alltid högst prioriterad och vi försöker att finnas tillgänglig för er när andra webbyråer i vanliga fall skulle kanske skulle ha stängt.

Så varmt välkommen till oss – en webbyrå som bryr sig lite mer och jobbar med lite extra ❤

Det är något som kommer lite av automatik. Då vi ofta jobbar kanske tätt med våra kunder får man en väl inblick i företaget och bygger upp en relation.

Kanske är detta den viktigaste punkten för oss då vi jobbar ibland känslig data åt våra kunder. Eller sköter kontakter i kundens namn för exempelvis annonsering.

Flexibla är vi på alla sätt som vi kan. Vi är som du också företagare och förstår att saker och ting måste justeras, anpassas och fixas hela tiden. Så vi arbetar utan några fasta ramar.

Vi tror stenhårt på:

Relationer, tillit och flexibilitet