fbpx
  • Hem
  • >
  • Fulmössa

Vi säljer Fulmössan!

Fulmössa med brodyr & tryck

Vi har äran att sälja den legendariska Fulmössan som alla snackar om! Och fulmössor handlar inte bara om stil – dom är också praktiska! Mössorna hjälper till att skydda från kyla och blåst samtidigt som de ser till att den som bär den håller sig varm och mysig under vår, höst- och vintermånaderna - på ett fulsnyggt sätt! Helt perfekt med andra ord!

Branchvinnare 2024 Logofactory Sverige AB
Orange Fulmössa redo för Brodyr till jakten

fulmössor med brodyr eller fulmössor med tryck

När kylan biter och snön börjar falla är det viktigt att hålla sig varm och samtidigt se fantastisk ut. Det är här våra fulmössor kommer in i bilden. Med sin perfekta kombination av stil och funktion är de det ultimata tillskottet till vintergarderoben.

Våra fulmössor är tillverkade av högkvalitativt material som håller dig varm och bekväm i alla väderförhållanden. De är designade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att ge dig den perfekta passformen och den moderna stilen som du faktiskt förtjänar!

Oavsett om du är ute efter en klassisk och tidlös look eller något mer trendigt och unikt, har vi en fulmössa för dig. Vårt sortiment omfattar ett gäng härliga färger så du kan hitta den som passar din personliga stil bäst, den Svarta fulmössan finns även i Dam/Juniorstorlek.

Men våra fulmössor handlar inte bara om stil – de är också praktiska. De hjälper till att skydda dig från kyla och blåst samtidigt som de ser till att du håller dig varm och mysig under vintermånaderna.

Så varför kompromissa mellan stil och komfort när du kan ha det bägge? Köp en av våra snygga fulmössor idag och förbättra din vinterlook med en touch av elegans och värme. Gör dig redo att möta vintern med stil och självförtroende – välj en fulmössa från oss!

Få prisförslag på Fulmössor

När du skickat in formuläret får du ett prisförslag från oss som du sedan kan välja att godkänna.

Fulmössor i olika färger

Här är fem fördelar med att använda en fulmössa:

Broderad fulmössa
  1. Värme: Fulmössor är utmärkta för att hålla huvudet och öronen varma under kalla vinterdagar. De är tillverkade av isolerande material som hjälper till att behålla kroppsvärmen.

  2. Stil: Fulmössor är en modeaccessoar som kan ge din outfit en trendig och avslappnad touch. De finns i många olika stilar, färger och mönster, vilket gör det enkelt att hitta en som passar din personliga stil.

  3. Skydd mot väderförhållanden: En fulmössa skyddar ditt huvud och dina öron mot vind, kyla och snö, vilket gör den idealisk för utomhusaktiviteter som skidåkning, skridskoåkning och vandring.

  4. Mångsidighet: Fulmössor är flexibla och kan bäras i en mängd olika situationer och säsonger. Du kan använda dem inte bara under vintern utan också på kyliga höstdagar eller när du helt enkelt vill hålla ditt hår ur ansiktet.

  5. Bekvämlighet: Fulmössor är lätta och enkla att ta på och av, och de tar minimal plats i din väska när du inte använder dem. Det gör dem praktiska att ha med sig och använda när som helst.

Sammanfattningsvis är fulmössor både praktiska och stilfulla, vilket gör dem till en utmärkt investering för att hålla sig varm och se bra ut under kalla väderförhållanden.

Fulmössor som är broderade åt Hjulschakt

Vanliga frågor & svar

Ett brodyrkort är en digital fil som används för att programmera en brodyrmaskin för att skapa ett specifikt broderimönster. Brodyrkortet kan skapas med hjälp av specialiserad broderisoftware och överförs sedan till broderimaskinen. Det innehåller information om mönstrets design, färger och detaljer, och används för att styra broderimaskinens nålar för att sy mönstret på tyget.

Brodyrkort kan skapas från en mängd olika källor, som till exempel en digital fil från en kund eller en grafisk designer, eller från en färdig broderidesign som skapats i broderisoftware. Ett brodyrkort är en viktig del av brodyrprocessen eftersom det säkerställer att broderimaskinen syr mönstret korrekt och med precision, och att resultatet blir så nära som möjligt den ursprungliga designen.

Mellan tummen och pekfingret brukar brodyr på kepsar och mössor kosta mellan 40-80kr per brodyr, exklusive brodyrkort som kostar 950kr. Ju fler fulmössor, i detta fall, som man beställer desto bättre priser och tvärtom. Och ju mer avancerat motiv ju dyrare blir det då det blir fler stygn.

 

Enfärgade enkla motiv är det billigaste alternativet då dessa kan skäras ut i en typ av textilvinyl. Flerfärgade och lite mer avancerade loggor kräver Transfertryck och då kostar det lite mer – men blir jäkligt snyggt! Vi kör högkvalitets transfers som är OEKO-tex certifierade. Snyggt och hållbart – men inte billigast – men det är inget vi strävar mot att vara ändå. Vi siktar på kvalitet istället och hållbarhet.

Pris är ca 35-65kr/st (flerfärgs-tryck köper man i 25-pack men trycken kan lagras i flera år)

En fulmössa med foder är extra varm och bekväm eftersom det isolerande fodret hjälper till att behålla värmen bättre under kalla väderförhållanden.

Fulmössor är mest populära under vintermånaderna, men du kan också använda dem på kyliga höst- och vårdagar för att hålla huvudet varmt och stilsäkert.

De flesta fulmössor kan tvättas försiktigt för hand i kallt vatten med ett milt tvättmedel och sedan lufttorkas för att bevara deras form och färg.

Absolut, hos oss finns dessa färger att välja mellan:
Rosa, Vit, Grå, Orange, Svart, Röd, Marinblå och Olivgrön.

Fulmössa hos Logofactory

100% SUPERCUSTOM!

Fulmössa med egen etikett & Tvåfärgade Eller helt egen färg

Vi erbjuder företag, jaktlag och föreningar att ta fram sin helt egna Fulmössa. Hos oss kan ni få mössor med en helt customdesignad etikett för att på ett riktigt snyggt sätt sprida ert varumärke.

Ni kan också ta fram en ännu mer custom fulmössa i en färg som kanske ingen annan på denna jord har, eller varför inte en tvåfärgad fulmössa och gå helt crazy i hur custom det går att få.

För att snacka custom i denna nivå är det bäst om du skriver ett mail till oss så kan vi lämna prisförslag och skissa.

Kontakta oss så pratar vi brodyr & Tryck!

Kontakta oss på Logofactory idag för att diskutera era behov och få en skräddarsydd offert på mössor, fin eller fulmössor, med brodyr eller tryck. 

Kontaktuppgifter

Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!