fbpx
  • Hem
  • >
  • Klistermärken

Klistermärken med företagsloggan

Klistermärken
customdesignade

Hos oss kan du beställa egna klistermärken efter alla olika typer av behov. Vi trycker allt in-house med våra egna maskiner.

Branchvinnare 2024 Logofactory Sverige AB
klistermärken till 1988 elektriska stockholm

klistermärken som sitter & tål!

Extra vidhäftande klistermärken är en mångsidig lösning för en rad olika ändamål, från industriella till vardagliga tillämpningar. Deras exceptionella vidhäftningsförmåga gör dem till en oumbärlig produkt för alla som behöver säker och pålitlig fastsättning.

Dessa klistermärken är speciellt utformade för att kunna hålla fast på en mängd olika ytor, inklusive trä, metall, glas, plast och mycket mer. Den extra starka vidhäftningen säkerställer att klistermärkena stannar på plats, även under extrema förhållanden som temperaturförändringar, fuktighet eller mekanisk belastning.

Inom industrin används dessa klistermärken ofta för att märka maskiner, utrustning eller för att skapa varaktiga skyltar och märkningssystem. Deras motståndskraft mot slitage och hållbarhet gör dem idealiska för att klara av tuffa miljöer och långvarig användning.

Beställ Klistermärken här!

Beställ 2 kvadrat och få 50% rabatt på ena kvadraten

Låt oss hjälpa er att välja rätt typ av klistermärke!

Ibland kan det vara svårt att veta vilket material man ska välja och om man ska ha med eller utan laminat. Vilken storlek som funkar bäst och mycket mer – men lämna över dessa bekymmer till oss istället. Efter flera år av tillverkning av klistermärken så har vi lärt oss ett och annat och har många tips och förslag att dela med oss av.

holographic klistermärken

Holographic klistermärken

Nu tänker vi 200% utanför boxen! Hos oss kan ni beställa super läckra holographic klistermärken. Dessa klistermärken kan användas som vanliga stickers, med eller utan laminat och exempelvis kan man göra som oss – skapa sina egna keps-stickers, hur coolt är inte det?

Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!