fbpx

Elektronik med tryck

Här kan du spana igenom några av alla olika kepsmodeller som vi har att erbjuda. Hittar du inte vad du letar efter så kontakta oss, vi kan säkert lösa det!

populära produkter

Här är några av våra mest populära produkter: Saknar du något så kontakta oss, vi löser det mesta!

Fresh 'n Rebel Rockbox Bold XS plasksäker TWS högtalare 4W

Fresh 'n Rebel Rockbox Bold XS

Du kan ta med dig denna lilla extra högtalare vart du än går. Den är så platt att den till och med passar i fickan. Bold XS är vattentät (IPX5) och har en batteritid på 20 timmar. När högtalaren är urladdad kan du ladda den fullt på 4 timmar. Den medföljande metallklämman gör det enkelt att fästa högtalaren på valfri yta.
3TW1300 I Fresh 'n Rebel Twins Fuse - True Wireless earbuds

Fresh 'n Rebel Twins Fuse

Pålitliga och lättanvända True Wireless-öronsnäckor som du kan styra genom att röra vid dem. Matcha öronsnäckorna med din outfit och njut av 30 timmars trådlös musik. Både vänster och höger öronsnäcka kan användas individuellt (dual master). Funktioner inkluderar beröringskontroll, röstassistent och 6 timmars speltid per laddning (30 timmar totalt). Levereras med tre storlekar av mjuka in-ear pluggar.
Fresh 'n Rebel Bold M2-Waterproof Bluetooth speaker

Fresh 'n Rebel Bold M2

Vattentät Bluetooth-högtalare. Mediumstorlek, maximalt ljud. Det är vad denna högtalare erbjuder. En kompakt högtalare som inte bara ser fantastisk ut, utan också är vattentät och levererar imponerande ljud. Detta beror delvis på den unika lutande positioneringen av diskanthögtalaren med en vinkel på 12°. Fördubbla ljudvolymen genom att trådlöst ansluta två Bold M2-högtalare. Använd Party Mode för att ansluta två enheter och turas om att välja musiken. På toppen av högtalaren finns en praktisk vridknapp som låter dig enkelt justera volymen med fingertoppen.

Fresh 'n Rebel Twins Blaze - True Wireless earbuds with ENC

Twins Blaze-öronsnäckorna kombinerar en attraktiv och stilfull design med 12 mm drivrutiner. Njut av din musik var du än är, och tack vare IPX4-certifieringen som gör dem vattensprutssäkra kan du lyssna även i regnet. Med en speltid på 7 timmar per laddning och totalt 32 timmar inklusive laddningsfodralet, erbjuder dessa öronsnäckor klara telefonsamtal med hjälp av dubbla ENC-mikrofoner som även eliminerar vindstörningar. Musiken pausas automatiskt när du tar ur öronsnäckorna ur öronen. Denna imponerande kombination av stil, funktionalitet och lång batteritid gör Twins Blaze till verkliga allround-öronsnäckor. De är kompatibla med iOS, Android, Windows och MacOS.

Fresh & Rebel USB-C Mini Charger USB-C PD // 20W

Denna USB-C PD-miniladdare erbjuder en 20 W USB-C Power Delivery-port för supersnabb laddning av dina mobila enheter. Den är mycket kompakt och lätt att bära i fickan eller väskan. Laddaren är utrustad med flera säkerhetsfunktioner, inklusive överströmsskydd, överbelastningsskydd, kortslutningsskydd och värmeskydd.
1RB7500 I Fresh 'n Rebel Bold L2 - Waterproof Bluetooth speaker

Fresh 'n Rebel Bold L2 - Waterproof Bluetooth speaker

Stor på kraft, stor på prestanda. Låt dig imponeras av den kraftfulla basen eller anslut två Bold L2-högtalare för att förstärka ljudet ytterligare. Fördubbla volymen genom att trådlöst koppla samman två Bold M2. Med Party-läget kan du ansluta två enheter och turas om att välja musiken. Denna högtalare är helt vattentät, perfekt för pool- eller strandfester. Den 12° lutande placeringen av drivrutinen säkerställer kristallklart ljud, och tillsammans med den fantastiska basen kan du njuta av din musik var du än är.
Högtalare med tryck

Få offert på elektronik här!

Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!