fbpx
 • Hem
 • >
 • Mattor med tryck

Entremattor med custom tryck

Mattor med eget tryck

Letar ni mattor med tryck så har ni kommit helt rätt. Hos oss kan ni beställa mattor med företagslogga och helt custom design, givetvis hjälper vi till med designen om ni inte vill göra den själv! Utan extra kostnad.

Branchvinnare 2024 Logofactory Sverige AB

Entremattor med eget tryck/motiv!

Samtliga priser är ex moms. Våra logomattor tillverkas inom EU. Frakt tillkommer.

Exempelpriser på Dörrmatta med eget tryck 2024 (Ex moms)

 • Budget ECO 50x70 cm (Utan vinylkant) 438kr/st vid 4st

  300gr

 • Classic 100x200 cm 2745kr

  300gr

 • Comfort ECO 50x70 cm (Utan vinylkant) 558kr/st vid 4st

  600gr

 • Premium 100x200 cm 3447kr

  600gr

Fyll i formuläret & Få en kostnadsfri skiss på mattor:

budget eco matta

Budget ECO

comfort eco matta

Comfort ECO

Classic matta med svart vinylkant

Classic

Premium matta med svart vinylkant

Premium

Skapa ett varaktigt intryck med skräddarsydda mattor för ert företag

Letar ni efter ett unikt sätt att stärka ert varumärke och välkomna kunder med stil? En matta med företagslogga är den perfekta lösningen för att ge ert företags lokaler en professionell och personlig touch. Med skräddarsydda mattor kan ni inte bara förbättra estetiken i ert utrymme, utan också kommunicera er företagsidentitet på ett effektivt sätt.

Varför välja en matta med företagslogga?

Förstärkt varumärkesprofil: En matta med er logotyp placerad vid ingången eller receptionen skapar ett starkt första intryck. Varje kund som kliver in i era lokaler blir omedelbart påmind om ert varumärke.

Professionell estetik: Skräddarsydda mattor ger ett sammanhängande och professionellt utseende till era lokaler. De kan designas för att matcha era företagsfärger och stil, vilket skapar en enhetlig atmosfär.

Ökad synlighet: Genom att placera er logotyp på en matta på strategiska platser som entrén, konferensrum eller utställningsområden, ökar ni varumärkets synlighet och gör det mer minnesvärt för besökare och anställda.

Praktisk användning: Förutom att vara ett marknadsföringsverktyg, tjänar mattor också en praktisk funktion genom att hålla golven rena och minska risken för halka. De är hållbara och lätta att rengöra, vilket gör dem till ett långsiktigt investeringsalternativ.

Företagsmatta med eget tryck

Våra mattor med företagslogga kommer i en mängd olika material och storlekar för att passa just era behov. Oavsett om ni behöver en robust matta att ha på arbetet när ni snickrar eller renoverar, eller en elegant matta för er entré, så har vi lösningen! Vi använder högkvalitativa trycktekniker som säkerställer att er logotyp ser skarp och levande ut, även efter många års användning.
mattor med tryck till crossar miljömatta

Entrématta företag

Måttbeställd entrématta

En måttbeställd dörrmatta med företagslogga är en utmärkt investering för företag som vill skapa ett professionellt och välkomnande intryck redan vid dörren. Genom att anpassa mattan efter specifika mått och inkludera företagets logotyp får man inte bara en praktisk lösning för att hålla entrén ren, utan också ett kraftfullt marknadsföringsverktyg!

Att ha en företagslogga på entrémattan förstärker varumärkeskännedomen och bidrar till en sammanhängande visuell identitet. Besökare och kunder möts direkt av företagets varumärke, vilket skapar ett minnesvärt första intryck. En välplacerad logotyp på en högkvalitativ matta signalerar professionalism och omsorg om detaljer.

Funktionellt sett hjälper en måttbeställd matta till att hålla golvet rent genom att effektivt samla upp smuts och fukt från besökarnas skor. Detta minskar underhållskostnaderna och bidrar till en säkrare arbetsmiljö genom att minska risken för halkolyckor.

När man beställer en måttbeställd entrématta med logotyp kan man välja mellan olika material, färger och mönster för att matcha företagets profil. Mattorna är designade för att tåla hög fottrafik och behålla sitt utseende över tid, vilket gör dem till en långsiktig och hållbar lösning.

Sammanfattningsvis ger en måttbeställd entrématta med företagslogga både estetiska och praktiska fördelar. Den stärker varumärket, förbättrar entréns utseende och bidrar till en ren och säker miljö.

Säg hej till oss & diskutera mattor!

Kontakta Logofactory!

Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!