fbpx
  • Hem
  • >
  • Flexfit Keps

Flexfit kepsar

Vi broderar Hoodies/Huvtröjor In-House och erbjuder helt custom-anpassade lösningar! Och kom ihåg - En tröja med brodyr är mer än bara en tröja – det är en personlig uttrycksform som speglar ert företag!

Flexfitkepsar med brodyr eller tryck!

Sätt ert företag och företagsprofil i fokus med våra eleganta och skräddarsydda hoodies med brodyr. På Logofactory är vi stolta över att erbjuda en exklusiv kollektion av högkvalitativa hoodies som inte bara ger er komfort och stil, utan också möjligheten att marknadsföra ert företags varumärke på ett unikt och minnesvärt sätt!

Låt oss räkna på lite kepor! Fyll i & få pris

5 fördelar Med Yupoong/Flexfit

Anpassningsbar Passform: Flexfit-tekniken som Yupoong använder sig av innebär att kepsarna har en elastisk band som ger en bekväm, anpassningsbar passform. Detta gör att de passar ett brett spektrum av huvudstorlekar och -former, vilket ger en mer personlig och bekväm upplevelse.

Hållbarhet: Yupoong-kepsar är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet. De är ofta tillverkade av premium material som håller formen och färgen väl över tid, även efter flera tvättar och intensiv användning.

Stil och Varietet: De erbjuder en stor variation av stilar, från klassiska baseballkepsar till moderna snapbacks och truckerkepsar. Detta brett utbud av stilar gör att de kan passa olika personliga smaker och är lämpliga för en mängd olika tillfällen och aktiviteter.

Komfort: Förutom den anpassningsbara passformen, är Yupoong/Flexfit-kepsar ofta utformade med bekvämlighet i åtanke. De kan inkludera funktioner som fuktavvisande material, ventilerande nät och vadderade svettband som förbättrar bärarens komfort.

Anpassningsmöjligheter för Märkning: De är utmärkta för anpassning, vilket gör dem populära för företag, sportlag och evenemang. Ytan på kepsarna är idealisk för tryck eller broderi, vilket gör det lätt att lägga till logotyper, namn eller andra designelement.

Dessa fördelar gör Yupoong/Flexfit-kepsar till ett populärt val för både vardags och på jobbet.

Frågor & svar om Flexfit

Ett brodyrkort är en digital fil som används för att programmera en brodyrmaskin för att skapa ett specifikt broderimönster. Brodyrkortet kan skapas med hjälp av specialiserad broderisoftware och överförs sedan till broderimaskinen. Det innehåller information om mönstrets design, färger och detaljer, och används för att styra broderimaskinens nålar för att sy mönstret på tyget.

Brodyrkort kan skapas från en mängd olika källor, som till exempel en digital fil från en kund eller en grafisk designer, eller från en färdig broderidesign som skapats i broderisoftware. Ett brodyrkort är en viktig del av brodyrprocessen eftersom det säkerställer att broderimaskinen syr mönstret korrekt och med precision, och att resultatet blir så nära som möjligt den ursprungliga designen.

Mellan tummen och pekfingret brukar brodyr på kläder och hoodies kosta från 100kr per brodyr, exklusive brodyrkort på cirka 1000kr. Ju fler plagg man beställer desto bättre priser och tvärtom. Och ju mer avancerat motiv ju dyrare blir det då det blir fler stygn.

Kostnaden för brodyr beror på flera faktorer, såsom storlek på designen, antal plagg som ska broderas, typ av tråd som används och antal färger i designen. Generellt sett kan brodyrkostnader variera från några få kronor per brodering till hundratals kronor, eller mer, beroende på komplexiteten i designen.

Det finns vanligtvis en engångskostnad för att skapa brodyrkortet, vilket kan variera från några hundralappar till flera tusen, beroende på designens storlek och komplexitet. Därefter tillkommer kostnaden per brodering, som oftast baseras på antalet stygn i designen.

Det är också viktigt att notera att många broderiföretag har en minsta orderstorlek, vilket innebär att du behöver beställa en viss mängd plagg som ska broderas. Det är också vanligt att priset per brodering minskar ju fler plagg som beställs.

Sammanfattningsvis kan kostnaden för brodyr variera stort beroende på flera faktorer, och det är bäst att kontakta en broderifirma för att få en mer exakt uppskattning av priset.

Priset för brodyr på kläder kan påverkas av flera faktorer. Här är några av de faktorer som kan påverka priset:

  1. Typ av kläder: Vissa typer av kläder, som stickade tröjor eller jackor med tjocka material, kan vara svårare att brodera på och kräva speciell behandling, vilket kan öka kostnaden.

  2. Antal färger i designen: Ju fler färger som ingår i broderimönstret, desto mer komplicerat blir det att skapa och ökar därmed kostnaden.

  3. Designens storlek och komplexitet: En större och mer detaljerad design kan ta längre tid att brodera och kräver mer arbete, vilket kan öka kostnaden.

  4. Antal plagg: Priset per brodering kan minska när man beställer större volymer, eftersom det kan minska kostnaden per plagg och minska tidsåtgången per brodering.

  5. Trådtyp: Det finns olika typer av trådar som kan användas vid brodyr, och vissa är dyrare än andra, vilket kan påverka priset.

  6. Broderiföretagets prissättning: Kostnaden för brodyr kan variera beroende på det broderiföretag som du väljer att anlita. Det kan därför vara värt att jämföra priser och se till att välja ett företag som ger dig bästa möjliga pris.

Sammanfattningsvis beror priset för brodyr på kläder på flera faktorer, inklusive typ av kläder, designens storlek och komplexitet, antal färger, antal plagg, trådtyp och broderiföretagets prissättning. Det är bäst att kontakta en broderifirma för att få en mer exakt uppskattning av priset.

 

Ja, det är möjligt att brodera bilder men kontakta oss så kikar vi på möjligheterna och hur resultatet skulle bli.

SKA VI brodera kepsar?

Kontakta oss så pratar vi Kepor!

Kontakta oss på Logofactory idag för att diskutera era behov och få en skräddarsydd offert på kepsar!

Räkna på brodyrpris

Kontaktuppgifter

Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!