SEO - Konsten att faktiskt synas på Google

När du vill synas på Google så finns vi här för att hjälpa dig och ditt företag. Vi har tagit fram ett anpassat och löpande sökmotoroptimeringspaket för hemsidor där vi gör allt för att just Din hemsida ska ranka högre än konkurenterna.

Sökmotoroptimering och SEO av din hemsida. På riktigt!

När du anlitar oss för löpande SEO så har vi egentligen bara ett mål - att du ska få fler kunder och leads. Med detta i sikte så arbetar vi långsiktigt genomtänkt med löpande och helt äkta sökmotoroptimering.

SEO ser vi som en långsiktig investering för dig som företagare och ägare av en hemsida. Med äkta och väl genomtänkt sökmotoroptimering löper man större möjlighet att ranka bra på Google, även långsiktigt. Då vi hela tiden följer Googles direktiv behöver vi aldrig oroa oss om att något vi gjort skulle plötsligt bryta mot deras regler.

Vi är väldigt mån om vårt förtroende som vi får ifrån våra kunder som vi arbetar med. I många fall arbetar vi sida vid sida och en del kunder låter oss arbeta fritt medans någon annan föredrar att ha regelbundet med uppföljningar och möten. För oss spelar det ingen roll - vi vet att vi arbetar för ditt företagsnamn med mål att få det att synas mer på det bästa möjliga sättet.

Ranka och syns på Google med löpande SEO

Syns ditt företag på Google när din kund letar?

Lokal SEO och äkta innehåll

Sökordsanalys och planering

För att kunna jobba långsiktigt krävs det förberedelser som i mycket annat. Vi kikar på hur det ser ut för din hemsida och ranking på Google idag och lägger en plan på hur vi kan förbättra och utveckla detta. Att arbeta med smarta och väl genomtänkta sökord och sökfraser är en viktig nyckel för att synas där man vill och framförallt där kunden faktiskt letar efter dina tjänster eller produkter.

Engagemang och inlevelse

Till oss vänder sig företag inom helt andra branscher än den som vi själva jobbar inom. Detta tycker vi är väldigt kul och vi tar också vårt yttersta ansvar att göra allt vi kan för att sätta oss in i just ditt företags sits. Vi lägger både hjärta, hjärna och massor av engagemang på dig som kund och bygger en långsiktig relation. För att kunna skapa äkta och relevant SEO behöver vi förstå och känna både era behov men även era kunder.

Relevant och äkta SEO - Skippa fusket!

Inom det allra mesta så finns det genvägar och beroende på vem du frågar kommer du få olika svar om hur det är inom sökmotoroptimeringens värld.
Vi vet att Google är ett stort och smart företag, med enorma mängder av resurser och som lägger massor av tid och kraft på att hela tiden vässa och utveckla sin världsledande sökmotor.
 
När det gäller sökresultat så vill Google att svaren som dyker upp i svarsflödet är relevanta för dig som letar – inget annat.
 
Här försöker många SEO-företag gena och helt enkelt lura Googles sökalgoritmer.
Detta kan exempelvis göras genom att köpa och betala för falska och påhittade länkar, vilket är direkt emot Googles egna regler och något dom jobbar hårt med att förhindra.
Man kan betala för att skapa falsk volym och trafik till sin hemsida, detta är också något som Google arbetar med att förhindra.
 
Så istället för att fuska – bygger vi äkta innehåll istället. Med mål att skapa äkta länkar och relevant och bra innehåll för besökaren.

Låt oss utveckla din hemsida och hålla den levande - Det älskar Google.

När du anlitar oss för SEO så har vi din hemsida i vår famn och kämpar och slåss om ditt företags rank på Google. Vi kommer att komma med massor av tips och idéer om hur vi kan förbättra just din hemsidas Google-rank och hela tiden utveckla och fylla hemsidan med nytt, relevant och väl genomtänkt innehåll.
 
Vi bevakar också utvecklingen av resultaten och följer hela tiden upp detta. Och hur än Google ändrar och uppdaterar sin sökstruktur så hänger vi med i svängarna på ett äkta och relevant sätt!

Låter det intressant med SEO?

Frida på Sveriges Webbyrå Logofactory i Trosa