SEO Trosa - Syns er hemsida när kunderna söker?

Syns bättre på Google med äkta sökmotoroptimering så hittar dina kunder er enklare där dom faktiskt letar.

Vill ni diskutera om sökoptimering och veta mer?

Varmt välkommen att kontakta på det sätt som du föredrar så ser vi vilka möjligheter just ni har inom SEO och Sökmotoroptimering.

Genom att kryssa i "Jag är inte en robot"/reCAPTCHA-boxen godkänner ni också att vi hanterar era personuppgifter som ni lämnar i formuläret enligt GDPR.

Syns ni när kunderna letar efter era tjänster i Trosa?

SEO (sökmotoroptimering) är något som vi verkligen brinner för! Efter alla år i branschen har vi en bred kunskap om hur man gör sig synlig på Google och vi delar gärna med oss av vår kunskap.

Vi ❤️ SEO

Det finns många saker som kan optimeras för att er hemsida ska ranka bättre på Google. Att optimera sin hemsida med relevant och trovärdigt innehåll är viktigt. Låt oss skriva SEO-anpassade texter som både era kunder och Google tycker om.

SEO är inte något som görs en gång och sen är det klart. Det kräver tid och engagemang. Google föredrar en levande hemsida med trovärdigt och relevant innehåll för era besökare.

Vi trackar och följer hemsidan utveckling. Med hjälp av det kan man justera och optimera hemsidan löpande – med mål att klättra högre på Google på de sökord och fraser som man önskar synas på.

Sökmotoroptimering på riktigt och från grunden

SEO kräver kunskap och tid

Sökmotoroptimering kräver både tid, kunskap och framförallt engagemang och förståelse av företaget man jobbar med. Google är en enormt smart sökplattform och dom uppdaterar sina sökalgoritmer hela tiden för sökarens skull så här gäller det att hålla och och hänga med i svängarna.

Det ni vill hitta på Google när du själv söker är ett snabbt och relevant svar och ju mer intelligenta sökmotorn blir, desto svårare är det att fuska sig fram en hög placering. Anlitar du oss för att SEO-optimera er hemsida gör vi det med ett långsiktigt tänk.

Vi hjälper företag i Trosa med äkta SEO

Långsiktig SEO och optimering

Vi jobbar med en långsiktig sökmotoroptimering vilket kräver en plan som i mycket annat. Det första vi gör är ett titta på hur hur din hemsida ligger till idag på Google och utifrån det tar vi fram en plan med nya mål. Vi gör också en noggrann sökordsanalys så att vi vet vilka sökord och sökfraser som är smarta att synas och försöka ranka på. Det är viktigt att veta vad just din målgrupp och kund faktiskt söker och Googlar på helt enkelt. Detta är inget vi gör bara en gång utan sökord och fraser förändras med tiden och omständigheter i världen och saker som sker i vårt samhälle, det vet vi nog alla nu efter denna pandemi.

Förtroende och engagemang

Det är både roligt och intressant att hjälpa företag inom olika branscher med att öka deras synlighet.Vi är väldigt noga med att fördjupa oss i så att vi verkligen förstår er bransch och målgrupp – och på så sätt optimera hemsidan därefter. Vi tycker att SEO ska vara win-win, för både Er och era Kunder. Med en mer relevant hemsida blir kundernas användarupplevelse bättre samtidigt som ni rankar bättre, bra va? När vi skapar innehåll för er så jobbar vi med både hjärta och hjärna och lägger alltid ner vårt yttersta i varje uppdra.

Vi tror på äkta och relevant SEO - skippa fusket!

Även inom sökmotoroptimeringens värld så finns det “genvägar” och fusk som i allt annat. Google är inget litet företag utan dom har enorma resurser och arbetar dagligen med att utveckla och förbättra sin sökmotor för att hela tiden bli bättre och bättre för användaren.


Google föredrar relevant innehåll, dvs innehåll som är betydelsefullt, som är viktigt för sökaren och som faktiskt hör till saken som personen sökt efter. Det enda vi egentligen vill ha när vi googlar är ju ett snabbt svar på något vi undrar. Och detta är något vi utgår ifrån när vi sökmotoroptimerar hemsidor åt våra kunder.

Allt innehåll som vi skapar gör vi helt och hållet för hand och kopierar aldrig något. Länkar som vi bygger sker helt och hållet genom vårt eget nätverk och trafik till hemsidan sker helt enkelt genom ökad relevans – kort sagt kan vi säga att vi försöker fylla er hemsida med de svar som kunden letar efter, läsvärt material som någon vinner på att läsa!
 
Många försöker ändå lura och gena för att finta de sökalgoritmer som finns. Detta kan verkligen straffa sig om dom upptäcker det – och för varje dag som går så utvecklas Google och blir vassare och vassare och bättre och bättre att sortera ut vad som faktiskt är äkta och vad som är fake.
 
Vi och din kund gillar äkta relevant innehåll. Och det är så vi jobbar – äkta och långsiktigt.

Låt er hemsida vara ett levande verktyg och öka användarupplevelsen

Den dagen som ni väljer att testa oss för SEO av er hemsida kommer vi kämpa för att ni ska ranka och få de placeringar som ni önskar. För att veta vilka sökord och sökfraser som är bäst att ranka på kommer vi allra först göra en så kallad sökordsanalys och konkurrerasanalys. Detta är för att vi ska få en bra utgångspunkt och se vad som faktiskt är bra att sökoptimera hemsidan efter för ord och vad era kunder egentligen söker på.
 
Genom att regelbundet fylla på och hålla hemsidan levande ökar ni kundens användarupplevelse – vilket är superviktigt + att man som besökare ser att ni är aktiv och faktiskt arbetar med att göra deras besök bättre för varje gång, åter win-win!

När vi arbetar med SEO utgår vi ifrån följande

Engagemang

Att få jobba, drifta, supporta och skapa till företag är det roligaste vi vet – därför gör vi det! Och kanske just därför ger vi oss alltid in i uppdragen med högsta nivå av engagemang. Vi vill förstå dig och ditt företag så att vi kan leverera det som passar er allra bäst och som ger mest resultat.

Perfektion

För oss är det viktigt att allt som vi levererar ska fungera- och ser ut som det är tänkt. Därför testar vi och går noggrant igenom allt material som lämnar våra händer. Det ska funka helt enkelt, såklart – och om något skulle börja strula, så löser vi det!

Tillit

Vi känner stort ansvar när vi jobbar med dig och ditt företag. För oss är det viktigt att du alltid känner dig prioriterad och nöjd och vi gör allt i vår makt för att det kännas så. Vi tror inte på att låsa in kunder i avancerade system och custombyggda lösningar, utan hos oss är man kund frivilligt med material och system som är byggd utan att begränsa och låsa in.

frida birkl på Logofactory

Vill du ta det via telefon istället?

Vårt kreativa och ödmjuka SEO-team svarar gärna på frågor som du har. Välkommen att ring för att prata med en av oss direkt.