fbpx

Allt inom, bildekor & bilreklam, wrap & dekaler

Fordonsdekor från Logofactory - Maximerd Synlighet på Din Firmabil

Vi på Logofactory är stolta över att erbjuda er fordonsdekor som är utformad för att fånga uppmärksamhet. Oavsett om ni som företag strävar efter att nå potentiella kunder eller behöver ett marknadsföringsverktyg som sticker ut, kan vi vara din pålitliga partner för att uppfylla era behov. Fordonsdekor är ett effektivt medel för att göra intryck och sprida ert budskap.

Vår expertis omfattar bildekor, foliering och reflexdekor, och vi kan lösa det mesta inom dekor. Vi ser till att era företagsfordon blir rullande reklampelare som förmedlar er professionella image och marknadsföringsmeddelande. Oavsett om ni strävar efter ökad exponering inom affärsverksamheten eller vill skapa en enhetlig företagsprofil, är vi här för att göra det möjligt.

Stick ut och var unik på vägarna

Vi löser allt inom, bildekor & bilreklam, Wrap & dekaler

Vi hjälper dig med att piffa firmabilen, släpvagnen eller din foodtruck så att era företagsfordon blir en riktig blickfångare på vägarna.

Bildekor och fordonsdekor gör att ert företag sticker ut ur mängden och samtidigt är det en kostnadseffektiv marknadsföring – en klockren kombo!

Vi använder endast premiummärken på våra vinyler och printar och monterar dekoren in-house.

Design av bildekor

Om ni endast vill ha hjälp med själva designen av dekoren så kan vi hjälpa till med det också. Vi har över 15års erfarenhet av grafisk formgivning och därför är vi duktiga på att få en bildekor eller fordonsdekor att verkligen sticka ut – snyggt och stilrent.

Rullande reklam med Bildekor

Att använda dekor på en företagsbil är ett smart affärsbeslut med flera fördelar. Det är inte bara ett estetiskt tillskott utan också en investering i ditt företagsidentitet och marknadsföringsstrategi. Nedan är några viktiga fördelar med att dekorera din företagsbil:

1. Ökad synlighet: En företagsbil med ögonfångande dekor är som en mobil reklamtavla. Den lockar uppmärksamhet vart du än kör och ökar din synlighet bland potentiella kunder. Din bil blir ett rullande visitkort som ständigt marknadsför ditt företag.

2. Professionell image: En välutformad och professionell dekor ger ditt företag en seriös och pålitlig image. Det visar att du lägger tid och omtanke på detaljer, vilket kan öka förtroendet hos kunder och partners.

3. Varumärkesidentifiering: De flesta företagsbilar bär företagets logotyp och färger. Det gör det enkelt för människor att känna igen ditt företag var de än ser din bil. Det stärker varumärket och skapar ett varaktig intryck.

4. Mobil marknadsföring: Med en dekorerad företagsbil når du ut till en bredare publik. Du når potentiella kunder på vägen, vid parkeringar och i trafiken. Detta gör din marknadsföring mer omfattande och effektiv.

5. Kostnadseffektiv reklam: Jämfört med traditionella reklammetoder, såsom reklamskyltar och tidningsannonser, är fordonsdekor en långsiktig och kostnadseffektiv lösning. Väl installerad kan den vara i användning under flera år med minimala kostnader.

6. Flexibilitet: Fordonsdekor kan anpassas efter dina behov. Du kan ändra eller uppdatera din dekor om du byter varumärkesidentitet eller kampanjer, vilket gör det mycket flexibelt för företagets utveckling.

Sammanfattningsvis är fordonsdekor en kraftfull marknadsföringsstrategi som erbjuder många fördelar för företag. Det ger ökad synlighet, en professionell image, varumärkesidentifiering, mobil marknadsföring och kostnadseffektiv reklam, samtidigt som det ger flexibilitet och skydd för din företagsbil. Investeringen i fordonsdekor kan vara en investering i ditt företags framgång och tillväxt.

bildekor på firmabil
Car wrapper hands installs vinyl foil or film

Få prisförslag på FORDONSDEKOR

När du skickat in formuläret får du ett prisförslag från oss som du sedan kan välja att godkänna.

Vi hjälper dig från skiss och design - Till montering & Leverans!
Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!