fbpx

Vi kör på med Doftfigur & Air Freshener med eget Tryck

Vi kör på med Doftfigur & Air Freshener med eget Tryck

Picture of Frida Birkl
Frida Birkl
Picture of Frida Birkl
Frida Birkl

Ordrarna trillar in hos oss på egendesignade Doftfigurer / Air freshener, vilket vi tycker är super roligt! Det är en rolig reklamprodukt som både syns och DOFTAR fantastiskt. 

Söker ni efter ett sätt att göra ert varumärke eller evenemang minnesvärt? Vad sägs om att använda doftfigurer och air fresheners med eget tryck? Dessa små men kraftfulla föremål kan göra en stor skillnad när det gäller att skapa en varaktig intryck.

Doftfigurer och air fresheners är inte bara praktiska för att hålla luften fräsch; de kan också användas som ett knivvasst och effektivt marknadsföringsverktyg. Genom att lägga till ert företags logotyp, slogan eller evenemangsinformation på doftisarna kan ni sprida ert varumärke på ett subtilt men effektivt sätt. Varje gång någon använder produkten, påminns de om er eller evenemanget, vilket kan öka varumärkesmedvetenheten och skapa lojalitet bland kunder eller deltagare. Sjukt bra va?

En annan av fördelarna med doftfigurer är deras mångsidighet. Dom kan användas i en mängd olika sammanhang, från att hängas upp i bilar, lastbilar, skogsmaskiner, traktorer och grävare till kontorslokaler och hemma. Detta innebär att ert varumärke kan nå en bred publik på olika platser och vid olika tillfällen! Klockrent!

När ni väljer air fresheners med eget tryck finns det många alternativ att välja mellan. Ni  kan välja olika former, storlekar och dofter som passar just er målgrupp och ert varumärkes personlighet. Man kan även ta fram en helt unik förpackning och ställ där ni kan snyggt och prydligt hänga upp era doftisar.

Oavsett om ni är ett företag som vill öka varumärkesmedvetenheten eller en evenemangsarrangör som vill skapa minnesvärda giveaways, kan doftfigurer och air fresheners vara en kreativ och prisvärd marknadsföringslösning. Så, vad luktar ERT företag?

Beställ doftisar här! 

Vi designar era doftisar Air Freshener med eget Tryck doftfigurer egen logga doftisar egen design

TIDIGARE

Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!