fbpx

Vi har blivit med brodyrmaskin

Vi har blivit med brodyrmaskin

Picture of Frida Birkl
Frida Birkl
Picture of Frida Birkl
Frida Birkl

En STOR nyhet hos oss på Logofactory – Vi har fått tillökning i maskinparken och erhåller nu en helt egen Brodyrmaskin!

Hos oss på Logofactory specialiserar vi oss på att skapa hållbara och slitstarka produkter och därför passar brodyrer klockrent in i våra val av förädlingar. Man kan brodera direkt på olika typer av textilier som Kepsar eller Hoodies. Alla produkter vi säljer är endast högkvalitetsprodukter som vi noga valt ut, för vi älskar hållbarhet och tycker det är tufft att bry sig och skönt när saker faktiskt håller längre.

Vi kan nu brodera allt från logotyper och texter till olika grafiska motiv. Vårt grymma logofactoryteam kan brodera på en mängd olika textilier, inklusive profilkläder, klubbkläder, arbetskläder, kepsar, barnkläder, frottéprodukter som handdukar, dukar och servetter och väldigt mycket mer. Endast sin egen fantasi sätter gränser för vad vi kan åstadkomma helt enkelt! Sjukt kul va? 😀

Vi erbjuder brodyrtjänster för företag och föreningar. Varje projekt hanteras med expertis och högsta varsamhet, känsla och ett enormt engagemang. Brodyr är inte bara slitstarkt utan ger också en exklusiv känsla. Varje plagg broderas individuellt, vilket innebär att du kan ha företagets logga och namn på alla plagg eller bara namn om så skulle önskas.

Vår brodyrprocess kan inkludera upp till 12 olika färger i en och samma design. Allt vi behöver är en vektoriserad fil som EPS, PDF eller AI eller en högupplöst bild så löser vi resten. Med detta som underlag skapar vi ett mönsterkort/brodyrkort för din brodyr, vilket är en engångskostnad som vi tillhandahåller för eventuella framtida brodyrer. Ett brodyrkort är själva designen av stygnen som vi noga tar fram så det blir snyggt och stilrent.

Brodyr har flera fördelar jämfört med andra tryckmetoder. Den är långvarig när det kommer till färg och form, samt mycket mer stryktålig än de flesta andra förädlingsmetoder. Syftet med att brodera på ett plagg är inte bara att profilera ett varumärke eller produkt, utan också att höja känslan och kvaliteten för de individer som kommer i kontakt med det och får se era snygga kläder!

Vi kan brodera er företagslogga eller design på en mängd olika plagg, inklusive tröjor, jackor, byxor, mössor, kepsar och handdukar. Endast fantasin sätter gränserna för vad vi kan skapa och har du ingen egen idé så brinner vi för att komma på coola lösningar och kommer gärna med tips!

Välkommen att utforska våra brodyrtjänster och ta er företagsprofil till nästa nivå med oss på Logofactory!

TIDIGARE

Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!