Dryckeskyl med Egen Design

Dryckeskyl med Egen Design

Frida Birkl
Frida Birkl
Frida Birkl
Frida Birkl

En dryckeskyl med egen design är en klockren detalj i caféet, restaurangen, kontoret eller på evenemanget. Hos oss på Logofactory kan du nu beställa kylar från Scandomestic och vi hjälper er både att ta fram designen samt att montera dekoren på kylarna. Vi erbjuder allt från Partycoolers till fullstora displaykylar.

partycooler med egen design

Gör intryck med en unik design:
Med vår specialdesignade dryckeskyl kan du vara säker på att dra till dig uppmärksamhet. Vi hjälper er att ta fram en läcker design som vi sedan monterar på kylen – möjligheterna är oändliga! Er dryckeskyl kommer att vara helt unik och skapa ett minnesvärt intryck hos dina besökare.

Förstklassig kvalitet med Scandomestic:
Vi kompromissar aldrig när det gäller kvaliteten. Våra dryckeskylar är tillverkade av robusta och hållbara material som håller dryckerna perfekt kylda. Med vår specialdesignade dekor är du också säker på att din unika design kommer att se lika bra ut som på dagen den skapades, år efter år.

Perfekt för att Synas:
Är du ett företag som söker en kreativ och effektiv sätt att marknadsföra ditt varumärke? En dryckeskyl med egen design är ett utmärkt sätt att synas på mässor, event och i din egen butik eller restaurang. Vare sig det är en dekor med er företagslogga eller en cool bild, kommer er dryckeskyl att fungera som ett attraktivt varumärkesverktyg som lockar kunder till din verksamhet.

Beställ din dryckeskyl nu med en cool design:
Att få din egen unika dryckeskyl är enkelt! Kontakta oss idag för att diskutera din designidé och få en skräddarsydd offert. Vårt team är redo att omvandla din vision till verklighet.

TIDIGARE

Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!