fbpx

Doftiz – Ge ert företag en unik doft!

Doftiz – Ge ert företag en unik doft!

Picture of Frida Birkl
Frida Birkl
Picture of Frida Birkl
Frida Birkl

I en värld där första intrycket är allt, är det viktigt att skapa en minnesvärd upplevelse för era kunder och besökare. En doftfigur erbjuder en unik möjlighet att ge era kunder ett intryck för ännu ett sinne som man inte tänker på i första hand!

Vår produkt är inte bara en doftfigur; det är en del av ert varumärkes identitet. Genom att anpassa doften till ert företags profil kan ni skapa en starkare koppling till era kunder. En doft kan väcka minnen & känslor och tänk att knyta ett doftminne till ert företag – coolt va?

Doftisen är enkel att använda och kan placeras i fordon, bilar, lastbilar, eller strategiskt i lokaler, kontor eller i butiker för att omedelbart höja atmosfären. Med ett brett utbud av dofter, från friska och energigivande till lugna och avslappnande, kan ni välja en doft som passar just er verksamhet. Är ert företag fartfyllt eller lugnt och tryggt?

Investera i ert företags sinnesintryck idag med en egen doftfigur. Ge era kunder en upplevelse de inte glömmer i första hand och förstärk ert varumärkesidentitet på ett unikt sätt på en helt ny nivå. Kontakta oss för mer information och börja er doftresa redan idag!

Välj bland 100-tals färdiga designmallar/former och 24 härliga dofter. Eller så hjälper vi er att göra en 100% egen och unik form av Doftiz. Välkommen att kontakta oss för mer info och aktuella priser.

Läs mer och beställ era Doftizar här!

TIDIGARE

Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!