Design av Logotyp till H2 Entreprenad & Trädfällning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

I detta uppdrag fick vi direktiven att modernisera och uppdatera ett företags logotyp inom Entreprenad och Trädfällning. Ett önskemål som kunden hade var att logotypen skulle innehålla färger Orange.

Vår designtanke som vi designade logotypen ifrån
”Keep it simple”-design, som ofta är både snyggt, modernt och enkelt för en kund/användare att minnas.
Att leka med H2 kändes självklart och för att på något sätt ändå implantera ”trädfällar-delen” i logotypen så la vi in fallande streck i 2:an. Den oranga färgen kopplas till Entreprenad för många, varsel-orange, varning, bygg, entreprenad-känsla helt enkelt.

Så dessa tankar i kombination tänkte vi skulle bli perfekt som en ny logga till H2.

Och för att lätta upp ”stämningen” i den annars hårda designen så använder vi oss av ett snällt och lekfullt typsnitt för företagsnamnet undertill.

design av företagslogga till H2 Entreprenad & Trädfällning design av företagslogga till H2 Entreprenad & Trädfällning design av företagslogga till H2 Entreprenad & Trädfällning design av företagslogga till H2 Entreprenad & Trädfällning design av företagslogga till H2 Entreprenad & Trädfällning design av företagslogga till H2 Entreprenad & Trädfällning

Relaterade

Inlägg

Välkommen till Logofactory Sverige AB, din personliga fullservicebyrå (fd. webbyrå) och konsult. Vi erbjuder tjänster inom Grafisk formgivning, Webb, Hemsidor, SEO, Tryck, Arbetskläder, Profilkläder, Bildekor, Dekaler och väldigt mycket mer.

Vi finns tillgänglig för uppdrag över hela Sverige och på plats i Trosa, Nyköping, Gnesta och Stockholm.

Logofactory Sverige AB
Industrigatan 10b
619 33 Trosa

Godkänd för F-skatt
Org.nummer: 559245-5066

Kontaktuppgifter

Följ oss!

Följ oss du också på Instagram och Facebook! Där kan du följa oss i vårt arbete och vardag.
Vi använder cookies så att du får en bättre upplevelse här på vår hemsida.
Vi gör om lite på vår hemsida!

Så vi vissa sidor har en ny design, medan några fortfarande har den gamla. Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss!