Vi skapar den perfekta logotypen

Vi har designat logotyper till företag i över 13 år och vill påstå att vi vet vad vi håller på med. Vårt upplägg är enkelt, vi vill ha 100% nöjda kunder!

Vi tycket att en företagslogga ska vara..

  • Genomtänkt och konkuranskraftig
  • Spegla företaget bakom loggan
  • Designad med perfektion
dator_1
höger-arm-v2
vänster-arm-skugga

Steg för steg till en färdig logotyp

avdelare-gul.svg

”Gathering”

I det allra första steget samlar vi information för sätta oss in och förstå vad det är ni vill ha för typ av logga.

Analys och reserch​

Hur ser era konkurrenter ut – hur kan vi göra er logotyp ännu bättre?

Brainstorm och skiss

Genom att brainstorma och skissa föds häftiga idéer och lösningar, därför börjar vi här. Vi använder papper och penna för att försöka få fram den allra första looken av logotypen.

Verkställ

När vi har fått fram något på papper är det dax att få över det till datorn – nu digitaliserar vi och börjar jobba vidare med logotypen och ser även noggrant ut val av typsnitt.

Ett första designutkast

Så fort vi känner att vi har fått fram något som vi tror kan vara något i er smak – så skickar vi över ett första förslag som ni får ge feedback på.

Revisioner

Ibland lyckas vi direkt med vårt designförslag och ibland behöver något korrigeras eller ändras. Detta steg kan fortlöpa tills du som kund helt enkelt är nöjd med logotypen.

Leverans

Efter ett godkännande över designen så är logotypen färdig. Nu sparar vi ner den i alla olika filformat som kan tänkas behöva och levererar detta till dig.

Vi hjälper ert företag att få en logotyp som speglar er

Vi börjar processen med att samla så mycket information från er som möjligt. Självklart kan vi påbörja designprocessen helt på fri hand – det är upp till er hur mycket önskemål och idéer ni själv har.

Sedan påbörjar vi processen och gör en marknadsanalys för att se hur marknaden ser ut inom just ert område. Målet är såklart att er logotyp ska sticka ut från mängden på ett positivt sätt.

När ni beställer en företagslogga ingår såklart detta:

  • 100% unik och genomtänkt design
  • Redigeringsbara originalfiler
  • Filer redo för tryck och print
  • Filer redo för digitalt användande
  • Support vid filuppladdning/användning
  • Backup av samtliga logotypfiler

Få en gratis offert på en logotyp inom 24h

Alla logotyper är olika och kräver olika mycket tid att designa och skapa. Ju mer detaljer och önskemål som du kan ge oss - desto enklare kan vi återkomma med ett prisförslag till er.
avdelare-gul.svg

Vi skyddar dina personuppgifter, läs mer i vår Integritetspolicy

vi är som det låter - specialister på logotyper

Våra logotyper är 100% unika och genuint designade

En logotyp mycket mer än bara en text eller bild, det är ett företags ansikte och många gånger det allra första er kund kommer se av ert företag. Företagslogotypen ger kunden sin första uppfattning om er – alltså är den väldigt viktig!

logotyp-design.svg
Scroll to Top