Integritets- och privatpolicy

Insamling av information

Logofactory samlar in information från dig när du kontaktar oss via ett kontaktformulär. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress och ditt telefonnummer (om du fyller i det i kontaktformuläret). När du besöker webbplatsen tar vi dessutom automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan. Användning av information och syfte

Så använder vi er information

  • Kontakta dig via e-post eller telefonnummer (om du fyller i det i kontaktformuläret)
  • Förbättra vår hemsida
  • Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp

Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Informationsskydd

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av avancerade krypteringsmetoder för att skydda känsliga uppgifter som överförs över internet. Endast medarbetare som ska uträtta specifika tjänster får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

Radera personuppgifter

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar kring din kundrelation med oss; enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Du kan när som helst kontakta oss på info@logofactory.se för att få information om vilka personuppgifter vi har sparat om dig eller om du vill att vi raderar dina personuppgifter.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats och våra kontaktformulär godkänner du vår integritetspolicy.

Kontaktuppgifter

Kontaktperson: Frida Birkl E-post: frida@logofactory.se Telefon: 070 860 14 87 Adress: Gamla Landsvägen 10, 611 99 Tystberga Besöksadress: Gasverksvägen 15, 611 35 Nyköping
Scroll to Top