När du bryr dig om företagets första intryck

Gör en beställning av logotyp

Få en gratis designbrief

Välj att starta igång uppdraget

Betala uppstarten

(Uppstartskostnaden räknas bort från det totala priset!)

Vi skapar din logotyp

Steg 1: Om dig

Här behöver vi lite kort info om dig som beställare.

Steg 2: Om företaget

För att designa en fantastisk logotyp som stämmer överens med ditt företag så behöver vi få lite kött på benen och lära känna det och er målgrupp.

Steg 3: Om designen

Nu vill vi veta alla dina tankar och önskemål! Eller har du inga? Det gör inte heller något, vi kan designa helt efter skisser och önskemål eller helt och hållet på fri hand - du bestämmer!

Steg 4: Efter beställningen

När beställningen är skickad kommer du få en personlig bekräftelse av oss att vi tagit emot din den. Inom ett par dagar får du en snabb skiss och designbrief om hur vi skulle designa din logotyp. Känns allt OK så kör vi nu igång och uppstarten á 995 kr faktureras.

Här gör du din beställning:

Fast pris för en komplett logotyp

4 995 kr

Vi är bäst på att designa logotyper till företag.

Först får du en gratis designbrief. Om du tycker den låter spännande och vill att vi påbörjar uppdraget så fakturerar vi uppstarten á 995kr och resterande del när du är 100% nöjd med logotypen.

Du är i trygga händer!

Eftersom vi bara vill ha nöjda kunder har du både nöjdhetsgaranti och pengarna-tillbaka garanti.

Beställ logotyp

Specialerbjudande - Spara 2000 kr!

Just nu erbjuder vi design av logotyp för endast 2995kr, ord. 4995 kr

Steg 1: Om dig

Här behöver vi lite kort info om dig som beställare.

Steg 2: Om företaget

För att designa en fantastisk logotyp som stämmer överens med ditt företag så behöver vi få lite kött på benen och lära känna det och er målgrupp.

Steg 3: Om designen

Nu vill vi veta alla dina tankar och önskemål! Eller har du inga? Det gör inte heller något, vi kan designa helt efter skisser och önskemål eller helt och hållet på fri hand - du bestämmer!

Steg 4: Efter beställningen

När beställningen är skickad får du personlig bekräftelse av oss och en designbrief om hur vi skulle designa din logotyp. Låter vår brif intressant så kör vi nu igång och uppstarten á 995 kr faktureras. Och självfallet pengarna tillbaka om du inte blir nöjd!

Det första din kund ser av ditt företag

1 års
Erfarenhet
1 st
Skickade filer
1 %
Nöjda kunder

Vad vill du ge för intryck?

Vill du att din logotyp ska ge en wow-känsla? Då är du helt rätt! När du anlitar oss är du i trygga händer för vi är säkra på att vi får dig nöjd och erbjuder 100%-nöjdhetsgaranti och pengarna tillbaka om vi skulle misslyckas.

Några ord från våra kära kunder

Har du anlitat oss och inte lämnat ditt omdöme än?

Logotyper vi designat

Precis, exakt, finslipad, professionell och perfekt.

Så ska en riktig logotyp kännas. En bra logotyp är en logotyp som sticker ut ur mängden men är enkel att komma ihåg. Våra designers är mästare på de senaste trenderna och de skapar den perfekta logotypen och varumärkesidentiteten som företag som alltid blir ihågkommen.

Handgjord på riktigt

Ja det är sant, vi får allergiska utslag när vi hör om robotar som skapar logotyper. I vår värld är en logotyp egetnligen samma sak som konst och det vet vi alla att det kräver känsla, hjärta och hjärna.

Äganderätt på logotypen

Logotypen vi skapar är Din och du erhåller alla filer som du kan tänkas behöva + redigeringsbara originalfiler i EPS och AI-format. Extra filer efter önskan fixar vi utan någon extra kostnad.

Nöjdhetsgaranti

Vi är så mån om att Du ska vara nöjd med ditt företags logotyp så därför erbjuder vi nöjdhetsgaranti.

Allt detta får du

Fullt ägarskap

Källfiler i vektor

Filer för tryck och print

Filer för digitalt bruk

Profilbilder för Sociala medier

Support och hjälp

Om du har frågor om din nya logotyp så är du alltid välkommen att kontakta oss när som helst.

Vanliga frågor & Svar

Din logotyp levereras i ALLA tänkbara filformat som man brukar ha behov av. Och om du skulle komma på i efterhand att du behöver loggan i något ytterligare format så drar du bara iväg ett mail till oss så ordnar vi det utan någon extra kostnad.

Dessa filformat levereras loggan i: AI, EPS, PDF, SVG, PNG och JPEG

Absolut! Samtliga filer är egetnligen utan bakgrund förutom JPEG som är ett bildformat som ej kan vara transparent.

Profilbilderna för sociala medier är också med bakgrund.

Du kontaktar oss så löser vi det direkt. Vi håller backup på alla logotyper som vi designar så att det alltid finns filer till hands om en olycka skulle dyka upp som råkat radera dina filer.

Det beror helt och hållet på hur designen av logotypen ser ut. Är det en logga med många olika delar så blir det väldigt många fler filer då vi alltid sparar ner varje del. Exempelvis om din logotyp har en ikon, så sparas denna separat så att du kan använda den som Favicon på din hemsida.

I genomsnitt brukar det bli 50-250 filer.

Du kommer att få ett mail med en länk. Här kommer din logotyp finnas tillgänglig i 1 år från den dagen som du fick mailet. Skulle du behöva ha tillgång längre så säger du bara till så fixar vi det.

Det innebär precis som det låter. Innan vi drar igång något projekt så presenterar vi först tankar, lite idéer och skisser som du får läsa och kika på. Om du tycker det låter och ser bra ut så väljer du att starta igång uppdraget! Då skickar vi uppstarten á 995 kr och börjar skapandet på riktigt.

frida birkl på Logofactory

Vill du ta det via telefon istället?

Vårt kreativa och ödmjuka designteam svarar gärna på dina frågor. Skicka ett mejl eller ring för att prata med en av oss direkt.